ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα «ίχνη» συμμορίας Ρομά που πουλούσε «προστασία» σε μαγαζιά σε πολλές περιοχές της χώρας η ΕΛΑΣ

Στα «ίχνη» συμμορίας Ρομά που πουλούσε «προστασία» σε μαγαζιά σε πολλές περιοχές της χώρας η ΕΛΑΣ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο αρχηγός της σπείρας Ρομά που εκβίαζε πάνω από 35 επιχειρηματίες, επίσης Ρομά και συνολικά 100 καταστήματα, από τα οποία ζητούσαν χρήματα για να προσφέρουν προστασία.

Ο αρχινονός της σπείρας των Ρομά από την Αγία Βαρβάρα εκβίαζε Ρομά επιχειρηματίες καταστημάτων ρούχων και παπουτσιών από την Αχαία, την Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και τους ζητούσε 250 ευρώ το μήνα για να τους προσφέρει προστασία στα μαγαζιά τους.

Μάλιστα τις ημέρες του κορωνοϊού που τα μαγαζιά ήταν κλειστά ο αρχηγός της σπείρας έκανε και… ευκολίες καθώς τους είχε δώσει παράταση στην πληρωμή αλλά μόλις άνοιγαν τα μαγαζιά θα έπρεπε να καταβάλλουν άμεσα το ποσό για την προστασία. Εκτός του αρχηγού της σπείρας των Ρομά που έχει συλληφθεί, έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένα πρόσωπο και αναζητούνται ακόμη πέντε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 49χρονος αρχινονός συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή καθώς ύστερα από έρευνα της αστυνομίας εξακριβώθηκε πως απαιτούσε την καταβολή μηνιαίου χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα της παροχής “προστασίας” και έπεσε στα χέρια των αρχών μετά από προκαθορισμένο ραντεβού και κατά τη στιγμή που παραλάμβανε προσημειωμένα χαρτονομίσματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.