ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα

Ταυτοποιήθηκε, μετά τη μαρτυρία της 10χρονης Μαρκέλλας, η γυναίκα που φέρεται να την απήγαγε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της δεκάχρονης Μαρκέλλας ανήκει η γυναίκα την οποία η μικρή φέρεται να έχει αναγνωρίσει ως το πρόσωπο που την άρπαξε και την κράτησε σε άγνωστο μέρος επί περίπου 42 ώρες.

Οι πληροφορίες για τη γυναίκα προέρχονται κυρίως από τις καταθέσεις της μητέρας και του πατριού της δεκάχρονης και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε από το κοριτσάκι. Ωστόσο, οι πληροφορίες που παίρνουν από το παιδί οι αστυνομικοί είναι αντιφατικές έως ένα βαθμό, λόγω της σύγχυσης στην οποία βρίσκεται το παιδί μετά την περιπέτειά του.

Η παρουσία της στο σημείο της απαγωγής φέρεται να επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο. Δεν αποκλείεται, δε, να δρομολογηθεί εντός της ημέρας η σύλληψή της.

Όλα δείχνουν ότι το θρίλερ με τη 10χρονη Μαρκέλλα θα έχει αίσιο τέλος, καθώς η ΕΛΑΣ ήδη φέρεται να έχει οργανώσει την επιχείρηση για τη σύλληψη των απαγωγέων. Όσο για το βάθος της υπόθεσης, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά, καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για διεθνές κύκλωμα.

Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

H 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.