ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη: Πατέρας κακοποιούσε τις κόρες του και ο σύζυγος της μίας την εξέδιδε!

Φρίκη: Πατέρας κακοποιούσε τις κόρες του και ο σύζυγος της μίας την εξέδιδε!

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται όντως σε ελεύθερη πτώση και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα βρει «έδαφος» όπως αναφέρουμε σε σχετικό μας άρθρο στο pronews.gr και τίποτα δεν πάει καλά.

Συγκεκριμένα, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ένας πατέρας ασελγούσε στις κόρες του όσο αυτές ήταν ανήλικες. Αυτό όμως που κάνει ακόμη χειρότερο τον εφιάλτη, είναι πως ο σύζυγος της μίας, την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Πρόκειται για πρωτοφανή τραγωδία συνεχούς ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 70χρονου και ενός 42χρονου για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα ο 70χρονος, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, χτυπώντας τες και ασελγόντας σε βάρος τους.

Όταν η η 29χρονη παντρεύτηκε η φρίκη συνεχίστηκε. Ο 42χρονος σύζυγος της ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία, την ανάγκαζε να εκδίδεται, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, δίνοντάς τους αλκοόλ και ναρκωτικά.

​Μάλιστα ασέλγησε και σε ένα εξ αυτών!

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αξίζει πλέον να δει κάποιος το καταπληκτικό έργο του Μάθιου Κάσοβιτζ «Το Μίσος» (τότε έγινε γνωστός ο Βενσάν Κασέλ). Μια ταινία αφιερωμένη στην κατάπτωση της γαλλικής κοινωνίας που τώρα πλέον το ίδιο ανώμαλα καταρρέει και η ελληνική.

Στην ταινία ένας εκ των πρωταγωνιστών διηγούνταν ένα ανέκδοτο: «Η κοινωνία μοιάζει με αυτόν που πέφτει από τον πέμπτο όροφο και σε κάθε όροφο επαναλαμβάνει “μέχρι εδώ όλα καλά, μέχρι εδώ όλα καλά” και το έδαφος πλησιάζει».

Αλληγορική ιστορία αλλά τόσο αληθινή. Η ελληνική κοινωνία πέφτει και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα. Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την ανακόψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στρουθοκαμηλίζει» και προσπαθεί να πιστεύει ότι όσο ακόμα δεν έχει γίνει «χαλκομανία» στο έδαφος, «δεν βαριέσαι, όλα καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.