ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρέβεζα: Αρνείται τις κατηγορίες ο Πακιστανός – «Με κάλεσε για να συνευρεθούμε ερωτικά» (βίντεο)

Πρέβεζα: Αρνείται τις κατηγορίες ο Πακιστανός – «Με κάλεσε για να συνευρεθούμε ερωτικά» (βίντεο)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος Πακιστανός, μετά την σημερινή του απολογία, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό της 83χρονης στην Πρέβεζα. Ο ίδιος όμως αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα, όπως είπε η δικηγόρος που ορίστηκε να τον εκπροσωπήσει, ο 40χρονος υποστηρίζει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εκείνη που τον κάλεσε στο σπίτι της! Ο αλλοδαπός, επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς περί μέθης και αδυναμίας του να θυμηθεί το τι ακριβώς συνέβη.

«Λέει ότι συναινετικά ήρθαν σε ερωτική επαφή. Αρνείται τον ξυλοδαρμό» ανέφερε η δικηγόρος στους δημοσιογράφους, διευκρινίζοντας:

«Βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της. Τον κάλεσε στο σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε μέχρι τις 3 η ώρα στο σπίτι της, η ίδια δεν κάλεσε σε βοήθεια και έφυγε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: epirus-tv-news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.