ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σύλληψη 43χρονου Γεωργιανού «πρόσφυγα» στην Θεσσαλονίκη με… σπαθί σαμουράι

Σύλληψη 43χρονου Γεωργιανού «πρόσφυγα» στην Θεσσαλονίκη με… σπαθί σαμουράι

Ένα ιδιαίτερα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της ομάδας Ζ συνέλαβαν έναν 43χρονο Γεωργιανό “πρόσφυγα” που είχε στην κατοχή του ένα σπαθί σαμουράι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, δύο δικυκλιστές της Άμεσης Δράσης έκριναν ύποπτο το βλέμμα του 43χρονου, ο οποίος βρισκόταν εντός του σταθμευμένου οχήματός του, πίσω από τον Ναό της Παναγίας Δέξιας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τον πλησίασαν και διαπίστωσαν ότι στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου υπήρχε ένα σπαθί. Προτού προλάβει να αντιδράσει, οι αστυνομικοί άρπαξαν το σπαθί και του πέρασαν χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και θα παραπεμφθεί αρμοδίως. Μετά από σύντομη κράτησή του θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί βέβαια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.