ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Υπόθεση βιτριόλι: Στις γυναικείες φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη (βίντεο)

Υπόθεση βιτριόλι: Στις γυναικείες φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη (βίντεο)

Η 35χρονη η οποία και κατηγορείται για την «δολοφονική» επίθεση με βιτριόλι το πρωί τη 20ης Μαΐου στην 34χρονη Ιωάννα, μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Θηβών.

Μάλιστα, τις τρεις τελευταίες μέρες η κατηγορούμενη είχε αλλάξει κελί και δεν κρατείτο απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ την επισκέφτηκαν οι γονείς και τα αδέρφια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης θα ζητήσει τη μεταφορά της πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, σημειώνοντας ότι στη Θήβα δε θα μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο από την οικογένειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.