ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη – Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη – Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τετράχρονο κοριτσάκι το απόγευμα της Τρίτης στην είσοδο της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο LamiaReport, η 4χρονη είχε μεταβεί στο σημείο με τη μαμά και τη γιαγιά του με ταξί λίγο μετά τις 17:00. Κατεβαίνοντας από το ταξί το κοριτσάκι διέφυγε την προσοχή τους και προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο σημείο με οδηγό 58χρονο φέρεται να χτύπησε με τον καθρέφτη το κορίτσι που τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο αρχικά διακόμισε τη μικρή στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από κει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Λίγο πριν τις 8 το βράδυ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έδειξαν οι εξετάσεις, αποφασίστηκε το κορίτσι να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων για νοσηλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.