ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση με βιτριόλι: «Φύλλο και φτερό» κινητό και υπολογιστής της 35χρονης για την… «διαδρομή» του υγρού

Επίθεση με βιτριόλι: «Φύλλο και φτερό» κινητό και υπολογιστής της 35χρονης για την… «διαδρομή» του υγρού

Η 35χρονη η οποία και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας το πρωί της 20ης Μαΐου στην περιοχή της Καλλιθέας, συνεχίζει να κρατά «κλειστό» το στόμα της. Να σημειωθεί, πως η κατηγορούμενη, έχει μεταφερθεί εδώ και μια περίπου εβδομάδα στις φυλακές Θηβών όπου και αιτήθηκε να εργαστεί.

Όσο η 35χρονη δεν ομολογεί την ενοχή της, οι έμπειροι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της και τον υπολογιστή της για να εντοπίσουν από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό με το οποίο φέρεται ότι πραγματοποίησε την επίθεση ενάντια στην Ιωάννα και αν εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας σε εφημερίδα, τόνισε πώς η ανάκριση συνεχίζεται και οι Αρχές προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό κι αν αυτός που της το προμήθευσε γνώριζε για ποιον λόγο θα το χρησιμοποιούσε.

Όπως επίσης είπε, οι έρευνες συνεχίζονται και για τις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η δράστις και αν είχε βοήθεια κι από άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του ΑΤ Μοσχάτου, το οποίο καλύπτει και την περιοχή του Ζωγράφου, όπου και διαμένει η Ιωάννα και βρήκε καταγγελία κατοίκου για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο σπίτι της 34χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά στην υγεία της 34χρονης, η Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε 5 χειρουργεία, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε πολλές ακόμη επεμβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.