Πειραιάς: Εντοπίστηκε πτώμα με σακούλα στο κεφάλι – «Ήταν χτυπημένο» λέει η γυναίκα που το εντόπισε (upd)

Πειραιάς: Εντοπίστηκε πτώμα με σακούλα στο κεφάλι – «Ήταν χτυπημένο» λέει η γυναίκα που το εντόπισε (upd)

(upd 16:50) Το πτώμα ήταν χτυπημένο, αυτό λέει η γυναίκα που εντόπισε τη σορό και ειδοποίησε τις αρχές.

Συναγερμός σήμανε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λιμενικό Σώμα, μετά τον εντοπισμό και την ανάσυρση πτώματος από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τη γυναίκα που το βρήκε το πτώμα ήταν ριγμένο μπρούμυτα με τα ρούχα του.

Την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός ότι το κεφάλι του 80χρονου άνδρα ήταν τυλιγμένο με σακούλα.

Στο ίδιο πλαίσιο οι λιμενικοί αξιολογούν και τις κηλίδες αίματος που εντόπισαν σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του ηλικιωμένου.

Από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστκή Υπηρεσία διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής Ζέας αναφέρει: «Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 70 με 80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά λευκά μαλλιά, ύψους περίπου 1,75 μ και ήταν ενδεδυμένος με μπλε πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του καλυπτόταν από πλαστική σακούλα.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ”Τζάνειο” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Ε’ Λιμενικό Τμήμα (Ζέας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.