Aνήλικο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στα Τρίκαλα – Είχε χτυπήματα σε όλο της το σώμα (βίντεο) (upd)

Aνήλικο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στα Τρίκαλα – Είχε χτυπήματα σε όλο της το σώμα (βίντεο) (upd)

(upd 13:43) Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από αξιωματικούς που έχουν γνώση των ερευνών της υπόθεσης της 16χρονης στα Τρίκαλα, το πιθανότερο σενάριο είναι πως η κοπέλα ανέβηκε στην εκκλησία σε σημαντικό ύψος και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

​Μάλιστα, οι αστυνομικοί επικαλούνται και τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που εξέτασε το σώμα της άτυχης 16χρονης και τα τραύματα που φέρει φαίνεται να είναι συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος.

Παράλληλα από την έως τώρα αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει προς το παρόν η παρουσία δεύτερου προσώπου στον χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη κοπέλα.


(upd 10:40) Μια 16χρονη κάτοικος της περιοχής είναι δυστυχώς το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν έξω από το εκκλησάκι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο χώρο.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο, ενώ άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν το πτώμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε σημεία του σώματός τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία “δείχνουν” εγκληματική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: trikalavoice.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.