ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Ένας 16χρονος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε μάνα και κόρη

Πάτρα: Ένας 16χρονος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε μάνα και κόρη

Ένας 16χρονος έφηβος εγκατέλειψε μητέρα και κόρη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην πόλη της Πάτρας, έπειτα από τροχαίο.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στις 22 Ιουλίου, όταν το Ι.Χ. όχημα του νεαρού παρέσυρε μία πεζή γυναίκα και την 8χρονη κόρη της, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Κατόπιν έρευνας της Αστυνομίας, οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του οδηγού-δράστη.

Μάλιστα, ο 16χρονος ημεδαπός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνέχεια του από 22-7-2020 ενημερωτικού μας δελτίου αδικημάτων και συμβάντων, που αφορούσε παράσυρση, από άγνωστο δράστη, πεζής γυναίκας, καθώς και οκτάχρονου κοριτσιού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα, σας ενημερώνουμε ότι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη και πρόκειται για έναν ανήλικο ημεδαπό ηλικίας 16 ετών, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.