Κρήτη: Το τελευταίο αντίο σε μητέρα και κόρη μετά το τραγικό τροχαίο – Διασωληνωμένος ο πατέρας

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο σε μητέρα και κόρη μετά το τραγικό τροχαίο – Διασωληνωμένος ο πατέρας

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την 60χρονη και την 29χρονη κόρη της, στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά Χανίων.

Την ίδια ώρα ο 69χρονος πατέρας της οικογένειας δεν γνωρίζει τις τραγικές απώλειες, καθώς παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Είναι διασωληνωμένος, σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Ήταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 29χρονη με συνοδηγό τον 69χρονο πατέρα της και επιβάτη στο πίσω κάθισμα την 60χρονη μητέρα της.

Στο ύψος του Καλαμιού ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με την 8χρονη εγγονή του, ξέφυγε της πορείας του και πέρασε στην αντίθετη κατεύθυνση όπου για κακή τύχη βρισκόταν το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 60χρονη Ιωάννα ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του τροχαίου, ενώ η 29χρονη κόρη της, Μαρία, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.