ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπόθεση πλαστογραφίας στο νοσοκομείο Χαλκίδας: Προσπάθησαν να «γράψουν» σε άλλη γυναίκα μωρό που γέννησε 15χρονη

Υπόθεση πλαστογραφίας στο νοσοκομείο Χαλκίδας: Προσπάθησαν να «γράψουν» σε άλλη γυναίκα μωρό που γέννησε 15χρονη

Προσπάθεια εγγραφής νεογέννητου μωρού που έφερε στον κόσμο ανήλικη Ρομά, σε άλλη γυναίκα, έγινε την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και επενέβη η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Ιουλίου μία 15χρονη Ρομά έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωράκι. Την Τετάρτη εμφανίσθηκε στο Νοσοκομείο ένας 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ήταν ο πατέρας του άνδρα της κοπέλας, έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να περαστεί η γέννηση στα μητρώα και να προχωρήσει στο Ληξιαρχείο. Εκεί το προσωπικό του Νοσοκομείου διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας παρουσίασε ως ταυτότητα της λεχώνας εκείνη της 28χρονης Ρομά γυναίκας του.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας προσήγαγαν στο Τμήμα τόσο τον «παππού», όσο και την 15χρονη λεχώνα, αλλά και το φερόμενο ως πατέρα του βρέφους και την 28χρονη Ρομά που διέθεσε την ταυτότητά της. Οι προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις, καθώς αποδείχτηκε ότι προσπάθησαν να εγγράψουν το βρέφος σε άλλη μητέρα, ενώ εξετάζεται και ο βαθμός συγγενείας μεταξύ αλλοδαπών και Ρομά, αλλά και η πατρότητα του βρέφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.