ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: Συνεχίζονται οι έφοδοι της ΕΛΑΣ στα σπίτια – Μια σύλληψη για «ηχορύπανση»

Μύκονος: Συνεχίζονται οι έφοδοι της ΕΛΑΣ στα σπίτια – Μια σύλληψη για «ηχορύπανση»

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας του κορωνοϊού από την Ελληνική Αστυνομία. Καταγράφηκαν παραβάσεις σε Μύκονο και Σαντορίνη την Κυριακή.

Στη Μύκονο, μάλιστα, συνελήφθη Βρετανός, για πάρτι που έκανε σε βίλα που είχε νοικιάσει στο νησί, ενώ ένας ακόμα υπεύθυνος καταστήματος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γιατί το κατάστημα έπαιζε μουσική χωρίς σχετική άδεια.

Ο Βρετανός συνελήφθη μετά από καταγγελία για το πάρτι, που έκανε στη βίλα και παραπέμφθηκε στην Δικαιοσύνη για ηχορύπανση.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της αστυνομίας, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι πράγματι γινόταν φασαρία από πάρτι, ωστόσο το νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι χωρίς σχετική άδεια, γι’ αυτό κλήθηκε ο ενοικιαστής και συνελήφθη για την ηχορύπανση.

Συνολικά έγιναν στη Μύκονο 17 έλεγχοι. Στην Σαντορίνη ελέγχθηκαν 13 κέντρα διασκέδασης και βεβαιώθηκαν δύο αυτόφωρες παραβάσεις για ηχορύπανση στα Φηρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος στην Πάρο έγιναν έλεγχοι σε έξι μπαρ στη Νάουσα, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.