ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιτριόλι: «Η 34χρονη έχει δεχθεί την εικόνα της» λέει η γιατρός της

Βιτριόλι: «Η 34χρονη έχει δεχθεί την εικόνα της» λέει η γιατρός της

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου τρεις μήνες στην Καλλιθέα, πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο την Τετάρτη.

Η άτυχη γυναίκα πήρε εξιτήριο αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της αποκατάστασης των σοβαρών βλαβών που έχει υποστεί στο μάτι, στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η νεαρή θα παρακολουθείται καθημερινά από τους γιατρούς της και σε μεταγενέστερο στάδιο θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία για περαιτέρω αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί, αφού το καυστικό υγρό τής προκάλεσε εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου, ανέφερε ότι η 34χρονη είναι σε καλή κατάσταση, έχει επουλώσει τα τραύματά της και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

«Έχει επουλώσει τα τραύματά της, δεν έχει κίνδυνο ζωής και είναι σε μια καλή κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι».

Παράλληλα, επισήμανε πως τα εγκαύματα της άτυχης 34χρονης είναι εκτεταμένα και εντοπίζονται στο πρόσωπο, την πλάτη, τα άνω άκρα και τον θώρακα.

Πρόκειται για σοβαρά εγκαύματα, «αφού το χημικό έγκαυμα πάει βαθιά», ενώ το μάτι της γυναίκας, που αντιμετώπιζε και σοβαρό πρόβλημα, με κίνδυνο να χάσει την όρασή της, είναι σε καλή κατάσταση, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σύμφωνα με την ειδικό, πριν πάρει το εξιτήριο, η άτυχη 34χρονη είδε την εικόνα της και «την έχει δεχτεί και αντέδρασε σχετικά καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.