Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ήταν αυτονόητο ότι θα ζήσει αυτό το κορίτσι» λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ήταν αυτονόητο ότι θα ζήσει αυτό το κορίτσι» λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η 33χρονη Ιωάννα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον περασμένο Μάιο, και νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο Θριάσιο.

Η άτυχη γυναίκα, που έκανε διαδοχικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος εξαιτίας των εγκαυμάτων που έφερε από το καυστικό υγρό με το οποίο την περιέλουσε η δράστις της επίθεσης, πήρε εξιτήριο και αναρρώνει πλέον σπίτι της.

Στο πλευρό της Ιωάννας όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν -εκτός από συγγενείς και φίλους- και ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής. Ο τελευταίος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε σχετικά. «Δεν ήταν αυτονόητο ότι θα ζήσει αυτό το κορίτσι. Ήταν τέτοια η έκταση και το βάθος των εγκαυμάτων που δεν ήταν σίγουρο ότι θα ζήσει».

Όπως πρόσθεσε: «Η κοπέλα είναι μαχήτρια και έχει μεγάλη θέληση για ζωή. Όταν οι έρευνες ήταν σε κρίσιμο σημείο έλεγε να μη γίνουν χειρουργεία, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε επίπεδο ερευνών η υπόθεση παραμένει ανοικτή, καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων για το δεύτερο κινητό της κατηγορουμένης και τα περιεχόμενα του φορητού υπολογιστή της. Η 35χρονη εξακολουθεί να κρατείται στις γυναικείες φυλακές στη Θήβα.Θηβών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.