Για παιχνίδι είχαν πάρει τρεις ανήλικοι τις καταστροφές σε αυτοκίνητα αγνώστων στους δρόμους της Λαμίας, όπου κάθε βράδυ ήταν οπλισμένοι με σουγιάδες και έσκιζαν τα λάστιχα στα οχήματα.

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που έφτασαν τις δέκα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες, αναζήτησαν πλάνα από κάμερες καταστημάτων στις περιοχές όπου είχαν γίνει οι δολιοφθορές και κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις βανδάλους, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες της Άμεσης Δράσης και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρεις αναδιπλούμενοι σουγιάδες.

Οι ανήλικοι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία, και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Μαζί τους παραπέμφθηκαν τρεις γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας από αυτούς και το παιδί του δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!