ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρωσικό χτύπημα σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Χάρκοβο: Στόχος οι υποδομές μεταφοράς δυτικού οπλισμού

Τα ρωσικά πυρά απαγορεύουν τον εξοπλισμό του ουκρανικού στρατού

Ρωσικό χτύπημα σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Χάρκοβο: Στόχος οι υποδομές μεταφοράς δυτικού οπλισμού

Τις υποδομές μεταφοράς δυτικού οπλισμού συνεχίζει να χτυπά η ρωσική πλευρά στην Ουκρανία με σιδηροδρομικό σταθμό του Χαρκόβου να βρίσκεται στο στόχαστρο των ρωσικών κατευθυνόμενων βομβών.

Η κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ένας υπάλληλός της, ηλικίας 20 ετών, σκοτώθηκε.

Διοικητικά κτίρια, κατοικίες πολιτών και ορισμένα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές εξαιτίας των επιθέσεων, πρόσθεσε Ουκρανός αξιωματούχος.

Η Ρωσία στοχεύει σιδηροδρομικές γραμμές αποτρέποντας έτσι τις αποστολές αμερικανικών όπλων, δήλωσε μια πηγή της υπηρεσίας πληροφοριών του Κιέβου. Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι η Μόσχα θα εντείνει τις επιθέσεις της σε κέντρα επιμελητείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Χάρκοβο, που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τα σύνορα με τη Ρωσία, και η γύρω περιοχή έχουν γίνει εδώ και καιρό στόχος των ρωσικών επιθέσεων, οι οποίες όμως έχουν γίνει πιο εντατικές τους τελευταίους μήνες πλήττοντας μη στρατιωτικές και ενεργειακές υποδομές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.