ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιβαδειά: Ο διοικητής του Νοσοκομείου ζητάει υπεύθυνη δήλωση από τους υπαλλήλους ότι δεν θα κολλήσουν κορωνοϊό! (φώτο)

Λιβαδειά: Ο διοικητής του Νοσοκομείου ζητάει υπεύθυνη δήλωση από τους υπαλλήλους ότι δεν θα κολλήσουν κορωνοϊό! (φώτο)

Δεν είναι λίγες η φορές πλέον, που η «παράνοια» του κορωνοϊού οδηγεί σε ακραίες αντιδράσεις, μια απ’ αυτές φέρεται πως είναι και του διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ ζητάει από του υπαλλήλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), αναφορικά με τα μέτρα προφύλαξης των υγειονομικών έναντι του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ομοσπονδία, «ο διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσπαθεί να… ελέγξει τη διασπορά του κορονοϊού με υπογραφές των υπαλλήλων σε υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους»!

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη δήλωση αναφέρει: «Δηλώνω πως κατά την ολιγοήμερη άδεια/ρεπό μου που θα λάβω από … έως … δεν θα αναπτύξω -πέραν των συνήθων- καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό.

Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προσπαθεί να ελέγξει τη διασπορά του κορωνοϊού με υπογραφές των υπαλλήλων σε υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν θα προσβληθούν από τον ιό στην άδειά τους ή τα ρεπό τους.

Σας κοινοποιούμε την υπεύθυνη δήλωση.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση. Μοίρασε υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες υποχρεούνται να υπογράψουν οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου που αναγράφει τα εξής:

”Δηλώνω πως κατά την ολιγοήμερη άδεια/ρεπό μου που θα λάβω από … έως … δεν θα αναπτύξω -πέραν των συνήθων- καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό.

Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2”.

Ο Διοικητής βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στοχοποιώντας τους εργαζομένους. Απαράδεκτη διοικητική πράξη που δεν είναι άξια σχολιασμού.

Εξάλλου γνωρίζει ο εν λόγω Διοικητής ότι στο Νοσοκομείο του πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκαν περιστατικά κορωνοϊού που ξέφυγαν (μαιευτική, ορθοπεδική).

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει ώστε να αποσυρθεί η κατάπτυστη αυτή υπεύθυνη δήλωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.