ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη ο Αλβανός που τραυμάτισε αστυνομικό – Εντοπίστηκε στους Αντίπαξους

Συνελήφθη ο Αλβανός που τραυμάτισε αστυνομικό – Εντοπίστηκε στους Αντίπαξους

Σε δύσβατες περιοχές στους Αντίπαξους εντοπίστηκε να κρύβεται ο Αλβανός, ο οποίος είχε τραυματίσει βαρύτατα έναν αστυνομικό στους Παξούς, την περασμένη Δευτέρα (17/08).

Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει από τους Παξούς, αλλά η ΕΛΑΣ τον εντόπισε στους Αντίπαξους και τον συνέλαβε, με μια πολυπληθή επιχείρηση.

Οι πληροφορίες για το κρησφύγετό του έφθασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κέρκυρας, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ, του τμήματος Παξών και λιμενικούς του σταθμού Παξών, καθώς σε βάρος του αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Κέρκυρας ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Με αυτήν την κατηγορία οδηγήθηκε στο δικαστικό λειτουργό, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/08), όταν ο αστυνομικός ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με τον Αλβανό στην πλατεία του οικισμού Γαΐου των Παξών. Τότε ήταν που ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.