ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ιστιοφόρο με δεκάδες αλλοδαπούς (upd)

Ρόδος: Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ιστιοφόρο με δεκάδες αλλοδαπούς (upd)

(upd 21:12) Σε κίνδυνο βρίσκεται ιστιοφόρο ανοιχτά της Ρόδου, με τις πρώτες πληροφορίες να ανέφεραν πως έχει πιάσει φωτιά. Ωστόσο, η πυραυλάκατος «Γρηγορόπουλος δεν εντόπισε κάτι τέτοιο, όταν το προσέγγισε.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους επιβαίνοντες τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης, 112, και ζήτησε βοήθεια από τους λιμενικούς υποστηρίζοντας ότι έχει εκδηλωθεί φωτιά στο μηχανοστάσιο του πλοίου.


(αρχικό κείμενο 20:43) Στο σκάφος επιβαίνουν δεκάδες αλλοδαποί, 40 ή 50 κατά εκτιμήσεις. Το ιστιοφόρο εξέπεμψε σήμα κινδύνου καθώς -όπως υποστήριξε επιβάτης- εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο, ενώ έπλεε 20 ναυτικά μίλια νότια της Ρόδου, δηλαδή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο σπεύδουν τρία παραπλέοντα σκάφη, δύο πλωτά του λιμενικού κι ένα ελικόπτερο, καθώς και σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν σε κοντινή απόσταση. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν στην περιοχή έχουν φτάσει και τουρκικές ακταιωροί, εάν πάντως συμβεί αυτό από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τονίζουν πως θα επαναλάβουν ό,τι έκαναν και πριν από 48 ώρες στη Χάλκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.