ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που χτύπησαν και λήστεψαν περαστικό στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που χτύπησαν και λήστεψαν περαστικό στο κέντρο της πόλης

Στη σύλληψη τριών ανδρών, οι οποίοι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τη χρήση βίας λήστεψαν περαστικό, προχώρησαν άνδρες του τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της διεύθυνσης Ασφάλειας.

Οι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 23, 28 και 29 ετών, χθες, στην πλατεία Ναυαρίνου, χτύπησαν τον άνδρα και του απέσπασαν αντικείμενα που είχε στην κατοχή του. Κατά την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων ποσότητα κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν άλλα εννέα άτομα για διάφορα αδικήματα, δύο για κλοπή και απόπειρα κλοπής, τέσσερα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, δύο για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα και ένα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.