ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αλεξανδρούπολη: 46χρονος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στο κατάστημα του

Αλεξανδρούπολη: 46χρονος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στο κατάστημα του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την αυτοκτονία ενός 46χρονου, ο οποίος έβαλε τέρμα στη ζωή του μέσα στο κατάστημα του.

O άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σήμερα το πρωί της Πέμπτης από τον υπάλληλο του, ο οποίος πήγε να ανοίξει το αρτοποιείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης για νεκροψία- νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα μέσω του οποίου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.