ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυξάνονται δραματικά οι παράνομοι μετανάστες φορείς του κορωνοϊού: Αφγανοί και Πακιστανοί στα νοσοκομεία αναφοράς

Αυξάνονται δραματικά οι παράνομοι μετανάστες φορείς του κορωνοϊού: Αφγανοί  και Πακιστανοί στα  νοσοκομεία αναφοράς

Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία, για τον γενικό πληθυσμό, από τις εισαγωγές που πραγματοποιήθηκαν χθες σε δύο νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Αθήνα, αυτά του «Ευαγγελισμού» και του «Σωτηρία».

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το 50% των εισαγωγών που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη και στα δύο νοσοκομεία, έχουν να κάνουν με παράνομους μετανάστες (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί έντονη ανησυχία στις… Αρχές, οι οποίες βέβαια τους επέτρεψαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, χωρίς να τους απελάσουν, καθώς ο τρόπος που διαβιούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δημιουργεί από μόνος του εστίες έξαρσης του ιού, ενώ στη συνέχεια ως φορείς μπορούν να τον διασπείρουν στις γειτονιές που ζουν και συχνάζουν.

Επιπλέον, ένα άλλο αρνητικό στοιχείο είναι ότι στην περίπτωση των συγκεκριμένων ανθρώπων, η ιχνηλάτηση των επαφών τους είναι πολύ πιο δύσκολη και με πολλά «κενά», καθώς καμιά υπηρεσία δεν είναι σε θέση να τους εντοπίσει και να διαπιστώσει που και σε ποιες περιοχές έχουν κινηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η Αθήνα που συγκεντρώνει σταθερά από τα μέσα περίπου του Αυγούστου μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, αποκτά τώρα, με τα νέα αυτά στοιχεία, ένα επιπλέον πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.