Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcf.org), σήμερα Πέμπτη και ώρα 20.00, με θέμα «Η οικογένεια στα χρόνια της κρίσης».

Η κρίσης της οικογένειας με συνδυασμό την οικονομική κρίση αυξάνουν τα προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία. Η υπογεννητικότητα, τα αυξημένα διαζύγια και η ενδοοικογενειακή βία μαστίζουν. Η τέχνη η άθληση η παιδεία και η ενίσχυση του κοινωτισμού μπορούν να αναστρέψουν τα αρνητικά δεδομένα σε μια γερασμένη Ελλάδα;

Συζητούν ζωντανά: Λίλιαν Αθανασοπούλου Ψυχίατρος Παιδιών – Εφήβων Τμήμα Παίδων – Εφήβων Γ.Ν.΄Γ. Παπανικολάου, Ευφροσύνη Μήτσιου Ψυχολόγος ΑΠΘ – Ψυχολογία Αθλητών, Ομάδων, Γονέων και ο Γιάννης Μήτρου PhD-Διδάσκων Σ.Κ.Τ. του Α.Π.Θ.- Ψυχανάλυση και Τέχνη.

Θα συντονίσει η Αθηνά Καραπάλη Πτυχιούχος T.E.Π.Α.Ε. Α.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος AHEPA Ch.428 ELPIDES, θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry – Συγγραφέας και Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

Κατάθεση δεδομένων απόψεων και προτάσεων σε μια συζήτηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

(Χορηγός ζεύξης και προβολής στο διαδίκτυο: LIOKOY COPY SHOP 26ης Οκτωβρίου 18 Θεσσαλονίκη).

">Live streaming στο youtube/AHEPA HJ41

Live streaming στο facebook/AHEPA HJ41

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!