ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καρδίτσα: Βρέθηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοούνταν μετά την κακοκαιρία

Καρδίτσα: Βρέθηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοούνταν μετά την κακοκαιρία

Την 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μουζάκι της Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που ήρθε απροειδοποίητα από την Μαύρη Θάλασσα, βρήκαν σήμερα τα σωστικά συνεργεία που την αναζητούν επί έξι μέρες.

Στην 43χρονη φαρμακοποιό ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, στο Μουζάκι Καρδίτσας, η οποία βρίσκεται περίπου 7- 9 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε η γυναίκα. Η σορός εντοπίσθηκε από σκύλο της ΕΜΑΚ.

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Στην έρευνα συμμετείχαν και δέκα άτομα από την οικογένεια της 43χρονης. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής των ερευνών. Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι η σορός ανήκει στην άτυχη φαρμακοποιό.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούνταν όλο αυτόν τον καιρό.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η ορμή του χειμάρρου που εκτόξευσε τη σορό της άτυχης γυναίκας περίπου 60 μέτρα σε παράκτια περιοχή από την κοίτη του ποταμού, στην περιοχή της Βασιλίτσας.

«Κοιτάζω από το παράθυρο μήπως φανεί»

Η μητέρα της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζητά να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι. «Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί» είπε η μητέρα της 40χρονης.

Η οικογένεια, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, ζει έναν εφιάλτη.

«Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “εγώ δεν έχω ρεύμα” και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αφού δεν την ενημέρωσαν, γιατί δεν έκλεισαν τον δρόμο; Γιατί δεν τον έκλεισαν να μην περνάει κανείς; Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό».

Με τη μητέρα της 40χρονης επικοινώνησε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τη διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές με τρία drone και ειδικά μηχανήματα σκανάρουν τον Πάμισο Ποταμό για να εντοπίσουν έστω και ένα προσωπικό αντικείμενο της φαρμακοποιού. Μαζί τους είναι και ο αδερφός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.