ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κρήτη: Ηλικιωμένη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της για οικονομικούς λόγους

Κρήτη: Ηλικιωμένη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της για οικονομικούς λόγους

Μια 77χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 78χρονο σύζυγο της στις 11 Σεπτεμβρίου, παρόλα αυτά δεν θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Το περιστατικό έχει οικονομικό υπόβαθρο, ωστόσο καθώς η γυναίκα δεν θέλησε να στραφεί εναντίον του συζύγου της, η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη φέρεται να διευκόλυνε οικονομικά τον πρώην γαμπρό της και πατέρα των εγγονιών της και αυτό “πυροδότησε” την οξεία αντίδραση του συζύγου της, μάλιστα, μέσα στο ίδιο το σπίτι της οικογένειας.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει διαταραχή στην ομιλία της. Χθες ο γαμπρός της, της “έκλεισε” αξονική τομογραφία σε ιδιωτικό κέντρο, στο Ηράκλειο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, ωστόσο, κινητοποίησαν αμέσως το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου, που διαπίστωσε ότι τα τραύματα της γυναίκας προέρχονται από γρονθοκοπήματα και έκριναν, μάλιστα, ότι η κατάστασή της χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που έσπευσε με ασθενοφόρο και παρέλαβε τη γυναίκα, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία. Η γυναίκα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ και ήταν η ίδια που ειδοποίησε τον πρώην γαμπρό της. Η ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε τον πρώην γαμπρό να δώσει κατάθεση για ό,τι ξέρει, με εκείνον να περιγράφει όσα του είχε διηγηθεί η παθούσα.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της 77χρονης, το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretalive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.