ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φυλακισμένος αλλοδαπός διακινούσε ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα

Φυλακισμένος αλλοδαπός διακινούσε ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα

Ένας αλλοδαπός είχε βρει τρόπο να διακινεί ναρκωτικά μέσα από το κελί του στη φυλακή, δίνοντας οδηγίες στη σύντροφό του.

Ο έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα άνδρας οργάνωνε τη διακίνηση ναρκωτικών στους νομούς Θεσσαλονίκης και Καβάλας με οδηγίες που έδινε στην Ελληνίδα φίλη του. Οι παράνομες δραστηριότητες της γυναίκας, που ήταν επιφορτισμένη με την παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, εξακριβώθηκαν από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν, ενώ μες στο σπίτι της βρήκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 45 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Στην πορεία της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι η δράστιδα ακολουθούσε οδηγίες του φυλακισμένου φίλου της και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα διέθετε και συνεργούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.