ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Περιστατικά βανδαλισμού πινακίδων οδικής σήμανσης προκαλούν κινδύνους

Χανιά: Περιστατικά βανδαλισμού πινακίδων οδικής σήμανσης προκαλούν κινδύνους

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης προσέφυγε στον Εισαγγελέα παρατηρήθηκαν περιστατικά βανδαλισμού πινακίδων οδικής σήμανσης, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, «οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν, αφορούν την κάλυψη των πινακίδων κυκλοφοριακής σήμανσης με αυτοκόλλητα και με συνθήματα, που όχι μόνο δημιουργούν δυσκολία στους οδηγούς αλλά αποτελούν αιτία πρόκλησης ατυχημάτων και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια όλων όσοι κινούνται στα συγκεκριμένα σημεία. Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης έπειτα από έγγραφη επικοινωνία του με την Εισαγγελία Χανίων τόνισε πως θα ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες».

Σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο “οπαδοί” γέμισαν με αυτοκόλλητα τις πινακίδες κυκλοφοριακής σήμανσης, στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Θέλοντας να επικοινωνήσουν το δικό τους “σημαντικό” μήνυμα, δεν σκέφτηκαν στιγμή τον κίνδυνο που δημιουργούν για την ασφάλεια και τη ζωή οδηγών και πεζών. Αυτοί οι λίγοι, που εξακολουθούν να μη σέβονται τους συμπολίτες μας, την αισθητική και την καθαριότητα του δημόσιου χώρου και τη δημοτική μας περιουσία, θα αντιμετωπίζουν από εδώ στο εξής τις νομικές συνέπειες των πράξεών τους. Λέμε ένα ηχηρό “όχι” στην νοοτροπία της καταστροφής και της ασυδοσίας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας, ώστε να εκλείψουν, πλέον, τέτοια περιστατικά που παρατηρούνται από πάσης φύσεως “οπαδούς”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.