ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Φονικό στο Λουτράκι: Στην Αλβανία φέρεται να κατέφυγε ο βασικός ύποπτος

Φονικό στο Λουτράκι: Στην Αλβανία φέρεται να κατέφυγε ο βασικός ύποπτος

Ο βασικός ύποπτος της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού που έγινε στο Λουτράκι φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία.

Ο πρώην σύντροφος της 43χρονης Φωτεινής είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο βασικός ύποπτος που φέρεται να κατακρεούργησε με τσεκούρι, το άτυχο ζευγάρι στο Λουτράκι.

Στα 45 του χρόνια είχε ήδη συλληφθεί και καταδικαστεί για ληστείες και ναρκωτικά, ενώ πριν από τρία χρόνια αποφυλακίστηκε και έκανε σχέση με τη Φωτεινή. Την αγαπούσε παθολογικά και όταν χώρισαν, πριν από λίγους μήνες, άρχισε τις απειλές. «Ή εμένα ή κανέναν», φέρεται να είπε στη Φωτεινή και όπως φαίνεται, τελικά το έκανε πράξη.

Έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας την ώρα που διέφευγε

Ο 45χρονος, ενώ επιχειρούσε να διαφύγει, φαίνεται ότι έπεσε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας στο Αγρίνιο. Του έκαναν έλεγχο κι αμέσως μετά τον άφησαν να φύγει. Η στυγερή δολοφονία δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί. Το πιο πιθανό είναι να πρόλαβε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία, όπου βρήκε κρησφύγετο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεσημέρι σε βαρύ κλίμα, ο 42χρονος φαρμακοποιός κηδεύτηκε στη γενέτειρά του, στις Λίμνες Αργολίδας, ενώ η σορός της 43χρονης Φωτεινής μεταφέρθηκε στη Μύκονο όπου αύριο, η αγαπημένη της κόρη και οι στενοί συγγενείς της θα της πουν το τελευταίο αντίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.