ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Γιός μαχαίρωσε την αδελφή και τη μητέρα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Ηράκλειο: Γιός μαχαίρωσε την αδελφή και τη μητέρα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Σοκαριστικό επεισόδιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας σε συνοικία του Ηρακλείου, καθώς ένας γιός μαχαίρωσε πολλές φορές την αδελφή του και τη μητέρα του.

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα συνέβησαν στο σπίτι αυτής την οικογένειας στο Ηράκλειο, με τις δύο γυναίκες -μητέρα και κόρη- να μεταφέρονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η μητέρα έχει χτυπήματα και στο κεφάλι…

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο το CretaLive αναφέρει ότι αφού ο γιος της οικογένειας χτύπησε τις δύο γυναίκες πολλές φορές, στη συνέχεια… ξάπλωσε!

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα – περίπου 80 ετών- να μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο καθώς έχει μαχαιριές ακόμα και στο κεφάλι και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η 50χρονη κόρη της -και αδερφή του φερόμενου δράστη- ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.