Ρόδος: 48χρονος Ρομά ασέλγησε σε γυναίκα που κοιμόταν μαζί με τα παιδιά της

Ρόδος: 48χρονος Ρομά ασέλγησε σε γυναίκα που κοιμόταν μαζί με τα παιδιά της

Ένας 48χρονος Ρομά, εισέβαλε στο χώρο όπου κοιμόταν μια νεαρή ομόφυλή του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της στη Ρόδο, ξάπλωσε σαν… κύριος δίπλα της και άρχισε να την χαϊδεύει ερωτικά ενώ ταυτόχρονα την φιλούσε στο μάγουλο.

Όπως κατήγγειλε η 28χρονη στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και ενώ η ίδια και τα παιδιά της είχαν αποκοιμηθεί, ο 48χρονος άνοιξε το φερμουάρ της εισόδου στο αντίσκηνό τους στον χώρο όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά, μπήκε μέσα και άρχισε να ασελγεί σε βάρος της, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει τρομοκρατημένη.

Η αντίδραση της κοπέλας έκανε τον… ερωτύλο δράστη να τραπεί σε φυγή, αλλά στον καταυλισμό επικράτησε αναστάτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο 48χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του όρισε ρητή δικάσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.