ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιωάννινα: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών το μεσημέρι της εθνικής επετείου (φώτο)

Ιωάννινα: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών το μεσημέρι της εθνικής επετείου (φώτο)

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της εθνικής επετείου, που πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα που διακινούσε ναρκωτικά σε χρήστες της πόλης των Ιωαννίνων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή των Ιωαννίνων, όπου βρέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 51,1 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων και 21 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν, ακόμη 350 ευρώ που βρήκαν στην κατοχή του ως προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματός τους και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Πτολεμαΐδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή ενός 60χρονου όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, ήταν αρκετή για να ακολουθήσει έρευνα στην κατοικία του όπου κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 50 και 67 εκατοστών. Ο 60χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.