Ιωάννινα: Στα χέρια των αρχών σπείρα ανηλίκων που λήστευε μηχανάκια

Ιωάννινα: Στα χέρια των αρχών σπείρα ανηλίκων που λήστευε μηχανάκια

Μετά από τρεις μήνες όπου η συμμορία ανηλίκων κατάφερε να κλέψει αρκετά δίκυκλα, οι αστυνομικές αρχές των Ιωαννίνων κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους αυτούς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο συλληφθείς και άλλοι δύο ανήλικοι συνεργοί του είχαν κλέψει από τις 30 Ιουλίου τρεις μοτοσικλέτες και πέντε μοτοποδήλατα. Από αυτά, εντοπίστηκαν τρία ακέραια δίκυκλα και ένας σκελετός μοτοποδηλάτου σε υπαίθριους χώρους κοντά στα σπίτια τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και οι δυο συνεργοί τους, ενώ σε βάρος των γονέων και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ξάφριζε μεταλλικά πάνελ από εργοστάσιο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έναν 20χρονο Έλληνα «κυνηγό» μετάλλων μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας στην Κορινθία. Από αυτό είχε κλέψει μαζί με άγνωστους συνεργούς του σιδερένια πάνελ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.