ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κερατέα: Σοκαριστικές εικόνες με σκύλο κρεμασμένο σε δέντρο (φώτο)

Κερατέα: Σοκαριστικές εικόνες με σκύλο κρεμασμένο σε δέντρο (φώτο)

Αποτρόπαιες εικόνες έδωσε στην δημοσιότητα το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ», με φιλόζωους να βρίσκουν σκυλί κρεμασμένο από ένα σκοινί και σε άθλια κατάσταση.

Η εικόνα δείχνει ένα ζώο που είχε εγκαταλειφθεί εδώ και ημέρες από κάποιον άνθρωπο που γνώριζε την περιοχή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το ζώο σώθηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο αφού κάτοικοι της Κερατέας το εντοπισαν σε αγροτική περιοχή του οικισμού Ρουτζέρι και ενημέρωσαν τα μέλη του φιλοζωϊκού σωματείου.

Η ανάρτηση του φιλοζωικού σωματείου έχει ως εξής:

«Σήμερα 1η Νοεμβρίου 2020 ειδοποιηθήκαμε από κάτοικους της Κερατέας ότι σε βόλτα τους σε αγροτική περιοχή του οικισμού Ρουτζέρι Κερατέας βρήκαν σκύλο δεμένο, εγκαταλελειμμένο.

Όταν πήγαμε για να δούμε το ζώο, δεν ήταν δεμένο, αλλά κρεμασμένο, αποστεομένο που μαρτυράει τις πολλές ημέρες που θα ήταν κρεμασμένο με σχοινί (θηλία, κόμπο). Ίσα που στεκόταν στα πίσω πόδια του, είχε κρεμάσει το κεφαλάκι του και περίμενε τον Θάνατο. Το κορμί του γεμάτο μύγες, και σκουλήκια. Ο λαιμός του πληγωμένος από την θηλία. Αίμα από την μύτη.

Πρόκειται για μια θηλυκιά σκυλίτσα, χωρίς microchip, όχι μικρή σε ηλικία. Την ξεδέσαμε με δυσκολία, και με δυσκολία κόψαμε το σχοινί, προσπαθώντας να μην της κάνουμε παραπάνω κακό! Αφέθηκε στα χάδια μας, χαδέψαμε το αποστεομένο κορμάκι της. Της δώσαμε ήπιε νερά, και την μεταφέραμε σε πανσιόν για τις πρώτες βοήθειες. Καθαρίστηκε από τα σκουλήκια, καθώς και η πληγή στο λαιμό. Αύριο θα μεταφερθεί για εξετάσεις και αν χρειαστεί νοσηλεία. Γνωρίζει κάποιος την σκυλίτσα? Γνωρίζει κάποιος το γεγονός? ας μην γινόμαστε συνένοχοι! Αύριο θα γίνει καταγγελία στο Α.Τ Κερατεας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.