ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σ.Κασσελάκης: «Το ταξίδι του Κ.Μητσοτάκη στην Άγκυρα έπρεπε να αναβληθεί μετά τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί»

Πώς απάντησε για την κριτική του ΠΑΣΟΚ ότι κάνει lifestyle αντιπολίτευση

Σ.Κασσελάκης: «Το ταξίδι του Κ.Μητσοτάκη στην Άγκυρα έπρεπε να αναβληθεί μετά τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας πως «το ταξίδι έπρεπε να αναβληθεί μετά τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Κ.Μητσοτάκη ότι «έστειλε λάθος μήνυμα» με τη συνάντηση που έκανε στην Άγκυρα ενώ για την κυβέρνηση σημείωσε πως «δεν ακολουθεί μία υπερήφανη και αποτελεσματική εξωτερική πολιτική».

Αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών και στο σάλο που δημιούργησε η αναφορά της νέας προέδρου των Σκοπίων, η οποία αποκάλεσε τη χώρα της «Μακεδονία».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως «η στιγμή της ‘Θείας Δίκης’ έχει φτάσει και ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε πολύ ξύλο για αυτή τη συμφωνία και τώρα ο πρωθυπουργός ικετεύει για να εφαρμοστεί λέγοντας πως είναι κακή. Εάν είναι κακή και επιζήμια για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης να φορέσει την περικεφαλαία του και να πάει να την ακυρώσει» είπε.

Ο ίδιος απάντησε και στην κριτική του ΠΑΣΟΚ ότι κάνει lifestyle αντιπολίτευση, λέγοντας πως για να επικεντρώνονται τα πυρά στον ίδιο και όχι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημαίνει πως κάτι σωστό κάνει.

«Έχω κάνει λάθη, έχω κάνει και σωστά αλλά τώρα χτίζουμε ένα κίνημα που θα γίνει κοινωνική κυβέρνηση. Στις Ευρωεκλογές θα έχουμε ποσοστά πάνω στα οποία θα χτίσουμε για τη δημιουργία της σύγχρονης και μεγάλης κεντροαριστεράς που θα κερδίσει» σημείωσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον γάμο που παρευρέθηκε φορώντας σμόκιν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως:

«Είτε με φανελάκι, είτε με σμόκιν είμαι ο Στέφανος» είπε ο κ. Κασσελάκης λέγοντας πως: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν αλλάζει αυτό το οποίο πιστεύω και ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη χώρα μια σύγχρονη χώρα με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.