ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δολοφονία 50χρονης – Αγία Βαρβάρα: Εξαφανίστηκε η ανήλικη κόρη της

Δολοφονία 50χρονης – Αγία Βαρβάρα: Εξαφανίστηκε η ανήλικη κόρη της

Η 50χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο.

​Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη έχασε πέρυσι το σύζυγό της και έκτοτε μεγάλωνε μόνη της την 16χρονη κόρη της. Η γυναίκα δούλευε ως καθαρίστρια και δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα στη γειτονιά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, ύστερα από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του θύματος στις Αρχές. Το συγγενικό αυτό πρόσωπο τηλεφωνούσε στην 50χρονη αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Βρήκαν νεκρή τη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο. Τα χέρια της ήταν δεμένα πισθάγκωνα με ύφασμα, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια της.

​Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών. Ο δράστης μαχαίρωσε με μανία την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα σπίτι ανάστατο, ωστόσο, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος. Οι έρευνες στρέφονται στα πρόσωπα του περιβάλλοντος της 50χρονης, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την κόρη του θύματος, χωρίς αποτέλεσμα. Η ανήλικη έχει εξαφανιστεί και γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί που βρίσκεται. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται, ενώ απαντήσεις αναμένονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.