Μήνυση του ΕΟΔΥ στον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γ.Μυλόπουλο που μίλησε για «κατασκευασμένα» θετικά τεστ

Μήνυση του ΕΟΔΥ στον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γ.Μυλόπουλο που μίλησε για «κατασκευασμένα» θετικά τεστ

Ο ΕΟΔΥ θα κάνει μήνυση στον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου καθώς ο οργανισμός θεωρεί πως ο κ.Μυλόπουλος διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις μέσω ανάρτησής του στα social media, στην οποία ανέφερε πως «κατασκευάζονται» θετικά τεστ.

Ο Γιάννης Μυλόπουλος, που είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό, στην ανάρτησή του ανέφερε ότι μια γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κορωνοϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το πραγματοποίησε.

Υστερα από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μυλόπουλος που στη συνέχεια, διαγράφηκε

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.