ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κατερίνη: Τραυματίστηκε άνδρας από πυροβολισμό – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Κατερίνη: Τραυματίστηκε άνδρας από πυροβολισμό – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Ένας 39χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε άνδρα, 41 ετών στην Παραλία Κατερίνης.

Tο θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Aσφάλειας Κατερίνης ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Προσωπικές διαφορές εξετάζει η Αστυνομία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν ο 39χρονος προσέγγισε με αυτοκίνητο το θύμα του, ανοίγοντας εναντίον του πυρ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον μηρό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας σε κοντινή απόσταση το όχημά του, το οποίο εντοπίστηκε από την αστυνομία και κατασχέθηκε. Ανάμεσα στις εκδοχές που εξετάζουν οι Αρχές είναι το επεισόδιο να αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.