ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και παράνομων μεταναστών στη Μαλακάσα – Αλλοδαπός «τράβηξε» μαχαίρι σε αστυνομικό

Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και παράνομων μεταναστών στη Μαλακάσα – Αλλοδαπός «τράβηξε» μαχαίρι σε αστυνομικό

Παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στο ΚΥΤ της Μαλακάσας αποπειράθηκαν να βγουν έξω και να πραγματοποιήσουν πορεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το έκρυθμο κλίμα που επικρατεί στη δομή φιλοξενίας, όπου σημειώνονται διαρκώς συμπλοκές ανάμεσα τους για διάφορους λόγους.

Ως αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέφθασαν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι παράνομοι μετανάστες που κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων φέρονται να είχαν πάνω τους αιχμηρά αντικείμενα.

Ένας εξ αυτών φέρεται να τράβηξε μαχαίρι κατά αστυνομικού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο τα προβλήματα στο ΚΥΤ της Μαλακάσας είχαν ξεκινήσει από χθες το βράδυ, όταν κάποιοι αλλοδαποί έβαλαν φωτιές σε κάδους και σκουπίδια με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών εντός της δομής με αφορμή τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.