ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκλονίζουν οι σύζυγοι του 37χρονου και 57χρονου που πέθαναν από κορωνοϊό: «Έχουμε μικρά παιδιά» – «Δεν είπαμε σ’αγαπώ»

Συγκλονίζουν οι σύζυγοι του 37χρονου και 57χρονου που πέθαναν από κορωνοϊό: «Έχουμε μικρά παιδιά» – «Δεν είπαμε σ’αγαπώ»

Συγκλονίζουν τα λόγια των συζύγων του 37χρονου και 57χρονου που πέθαναν ξαφνικά από κορωνοϊό, αφήνοντας πίσω τους οικογένειες.

«Θα παλέψεις, έχουμε τα παιδιά μας, είναι μικρά, άρχισε να αναπνέεις», δήλωσε η σύζυγος του 37χρονου πατέρα τριών παιδιών στο Mega.

Ένας άνθρωπος νέος, πατέρας τριών παιδιών 10, 9 και 6 ετών, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Ο άνθρωπος αυτός είχε πρόβλημα με την καρδιά του και σχεδίαζε να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς.

Η σύζυγός του συντετριμμένη μίλησε για την απώλεια του στηρίγματός της: «Δεν μπορούσε να αναπνεύσει τελευταία φορά που του μίλησα. Είπε αν πάω στην εντατική δεν νομίζω να αντέξει και η καρδιά μου. Δύσκολα τα πράγματα μου είπε. Και του έλεγα όχι, θα παλέψεις, έχουμε τα παιδιά μας, είναι μικρά, άρχισε να αναπνέεις. Δεν μας έλεγαν πολλά οι γιατροί. Τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνία από τους γιατρούς ήταν ότι θα μας πάρουν τηλέφωνο, μετράμε ώρες, τον χάνουμε…»

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο Mega και η σύζυγος του 57χρονου που νικήθηκε από κορωνοϊό: «Με αυτή την ασθένεια, χάνεις τον άνθρωπό σου, σε καταδικάζει σε μοναξιά. Και ο ασθενής είναι μόνος, και οι συγγενείς είναι μόνοι. Δεν έχουν τη δυνατότητα της επικοινωνίας, δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν μια τρυφερή κουβέντα, να πούνε… να τον αποχαιρετήσω, δεν είχα αυτή τη δυνατότητα… να του πω ένα τελαυταίο σ’αγαπώ».

Τις δραματικές τελευταίες ημέρες μόνο στήριγμα του 57χρονου άνδρα ήταν ο Αντώνης Στοίτσας, ασθενής Covid και ο ίδιος αλλά και γιατρός ήταν ο άνθρωπος που του στάθηκε όχι μόνος ως γιατρός, αλλά και σαν οικογένεια.

Ο 57χρονος Νίκος Κούμπας δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και αρχικά περιορίστηκε στο σπίτι του.

Ωστόσο τα συμπτώματα εξελίχθηκαν σε βαριά πνευμονία και η σύζυγός του τον μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ.

«Ήταν βασανιστικό να μην ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπός μου», δήλωσε η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε μια βδομάδα έχασα τον άνθρωπό μου και ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε, έπαιρνε τα μέτρα του, φορούσε μάσκα, χρησιμοποιούσε αντισηπτικά, προφανώς λόγω της δουλειάς του, επειδή συναναστρεφόταν με πολύ κόσμο προφανώς δέχθηκε από κάπου το ιικό φορτίο», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.