ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Η Minnie εντόπισε τα ναρκωτικά που πέταξε οδηγός από το παράθυρο οχήματος

Θεσσαλονίκη: Η Minnie εντόπισε τα ναρκωτικά που πέταξε οδηγός από το παράθυρο οχήματος

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, έφτασαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εντοπίσουν έναν Έλληνα που διακινούσε ηρωίνη, ωστόσο, η επιχείρηση πήρε απροσδόκητη τροπή όταν τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Ο δράστης πάτησε γκάζι στο όχημα που οδηγούσε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και να «καρφωθεί» σε μια κολόνα σε πυλωτή πολυκατοικίας! Πριν φτάσουν κοντά του οι αστυνομικοί, είχε πετάξει από το παράθυρο μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 108 γραμμαρίων για να μην βρεθεί πάνω του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπολόγισε, όμως, τα… ρουθούνια της Minnie, του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί! Η συσκευασία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, όπως και 85 ml μεθαδόνης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά που βρήκε το εκπαιδευμένο τετράποδο στο σπίτι του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.