ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δολοφονία 87χρονου – Θεσσαλονίκη: Χωρίς ίχνος μεταμέλειας η γιαγιά «τσιλιαδόρος» – «Καπνός» ο 14χρονος (βίντεο)

Δολοφονία 87χρονου – Θεσσαλονίκη: Χωρίς ίχνος μεταμέλειας η γιαγιά «τσιλιαδόρος» – «Καπνός» ο 14χρονος (βίντεο)

Η γιαγιά, των ανήλικων παιδιών που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 87χρονο στη Θεσσαλονίκη, για το ποσό των 250 ευρώ, εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ενώ ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η 45χρονη, που φυλούσε τσίλιες στα ανήλικα εγγόνια της την ώρα που ξυλοκοπούσαν μέχρι θανάτου τον 87χρονο για λίγα ευρώ, έδειξε να μην την αγγίζουν οι κατηγορίες για συνέργεια που μόλις της είχαν απαγγελθεί.

Άφαντος ο 14χρονος

Τα δυο ανήλικα αδέρφια δεν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα λόγω ηλικίας.

Μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας, απ’ όπου ο 14χρονος έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από το φύλακα, αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του, ενώ η δομή ανηλίκων στην οποία φιλοξενούνταν εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο άτυχος 87χρονος νοσηλεύτηκε επί 4 ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμάτωμα που προκάλεσαν τα βαριά χτυπήματα από τα δύο ανήλικα αδέρφια.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζήτησε συγκλονισμένη η κόρη του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 45χρονη γυναίκα μαζί με το 40χρονο σύντροφό της αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη, για να απολογηθούν για την υπόθεση σοκ με τα δυο παιδιά, που κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.