ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ο Κ.Βελόπουλος τώρα «σκίζει» εκ του ασφαλούς την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ψήφισε το εθνοκτόνο Μνημόνιο που «έφερε» τις Πρέσπες! (upd)

«Partner in crime»: Είχε ψηφίσει και το PSI που κατέστρεψε τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία

Ο Κ.Βελόπουλος τώρα «σκίζει» εκ του ασφαλούς την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ψήφισε το εθνοκτόνο Μνημόνιο που «έφερε» τις Πρέσπες! (upd)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 15/5 – 13.49): Με μία γραφική κίνηση που δείχνει περισσότερο πανικό λόγω της καθίζησης που έχει υποστεί στις δημοσκοπήσεις ενόψει ευρωεκλογών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος «έσκισε» στο βήμα της Βουλής την συμφωνία των Πρεσπών όπως είχε «σκίσει» κάποτε και ο Α. Τσίπρας τα Μνημόνια.

Τα οποία μνημόνια είχε υπογράψει και ο Κ.Βελόπουλος!

Οι Πρέσπες ήρθαν ως απόρροια της συμφωνίας που ψήφισε  ο Κ.Βελόπουλος και με τα «δύο του χέρια» το 2012 στην συγκυβέρνηση Λ.Παπαδήμου και έθεσε την Ελλάδα υπό τον έλεγχο της Γερμανίας.

Ήταν απαίτηση του Βερολίνου για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση και να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ήταν απαίτηση και των Αμερικανών και των Γερμανών να αναγνωριστούν τα Σκόπια προκειμένου να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και να αρθεί το βέτο του Κ.Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι.

Δεν είναι δυνατόν τώρα ο Κ.Βελόπουλος που συνήργησε στο «αλυσοδέσιμο» της Ελλάδας μέχρι το 2115 και στο PSI (γιατί και αυτό τo ψήφισε) που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία να έρχεται τώρα και να το παίζει «μακεδονομάχος».

Πότε είχε δίκιο ο Κυριάκος Βελόπουλος, τότε ή τώρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.