ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Γ.Αντετοκούνμπο: Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο – Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα

Τα ετήσια έσοδα του σούπερ σταρ των Μπακς είναι 111 εκατ. δολάρια

Γ.Αντετοκούνμπο: Πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο – Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα του με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο και στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο άσσος του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το Forbes, τα ετήσια έσοδα του σούπερ σταρ των Μπακς είναι 111 εκατ. δολάρια. Τα 46 από το συμβόλαιο που έχει με τα ελάφια, ενώ τα υπόλοιπα 65 από δραστηριότητες εκτός παρκέ με διάφορες εμπορικές συμφωνίες.

Στην κορυφή ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 260 εκατ. δολάρια, δεύτερος είναι ο γκολφέρ Τζον Ραμ με 218 εκατ. δολάρια, τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 135 εκατ. δολάρια, ενώ την τετράδα που βρίσκεται πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κλείνει ο ΛεΜπρον Τζέιμς με 128,2 εκατ. δολάρια.

Η δεκάδα του Forbes

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.Κριστιάνο Ρονάλντο 260 εκατ. δολάρια
2.Τζον Ραμ 218 εκατ. δολάρια
3.Λιονέλ Μέσι 135 εκατ. δολάρια
4.ΛεΜπρον Τζέιμς 128,2 εκατ. δολάρια
5.Γιάννης Αντετοκούνμπο 111 εκατ. δολάρια
6.Κιλιάν Μπαπέ 110 εκατ. δολάρια
7.Νεϊμάρ 108 εκατ. δολάρια
8.Καρίμ Μπενζεμά 106 εκατ. δολάρια
9.Στέφεν Κάρι 102 εκατ. δολάρια
10 Λαμάρ Τζάκσον 100,5 εκατ. δολάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.