ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύμα ξυλοδαρμού 13χρονος μαθητής από συμμορία αλλοδαπών «προσφύγων» στην Αγία Παρασκευή

Θύμα ξυλοδαρμού 13χρονος μαθητής από συμμορία αλλοδαπών «προσφύγων» στην Αγία Παρασκευή

Συμμορία μασκοφόρων κουκουλοφόρων αλλοδαπών «προσφύγων» από άγνωστη χώρα που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή, ξυλοκόπησε και μάλιστα με εξαιρετική αγριότητα -όπως πιθανά είχαν μάθει από τη χώρα τους- 13χρονο μαθητη στην Αγία Παρασκευή μέρα μεσημέρι για να του αρπάξουν 5 ευρώ!

Θύμα μιας άγριας συμμορίας έπεσε προπαραμονή Χριστουγέννων ο μικρός μαθητής. Το παιδί, βρισκόταν λιγο μετά τις 4 στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορωνοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

​Το παιδί, βρισκόταν λίγο μετά τις 4 στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορωνοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

Ο μαθητής, επιχείρησε να φύγει όμως οι δράστες όρμησαν πάνω του και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του. Το παιδί αντιστάθηκε και τότε τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

​Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν είδαν ότι εξακολουθεί να αντιστέκεται, τον πέταξαν σε ένα σταθμευμένο όχημα και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια.

​Ο άτυχος 13χρονος, αναγκάστηκε να τους δώσει το τσαντάκι του που περιείχε μέσα το κινητό του τηλέφωνο, 5 ευρώ και ένα δολάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδί στην περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς είπε ότι η συμμορία των ληστών ήταν νεαροί, ύψους από 1.62 μέχρι 1.70,φορούσαν μαύρες μπλούζες με κουκούλες, μάσκες για τον κορωνοιό ενώ μιλούσαν ελληνικά και μια άλλη γλώσσα με την οποία συνεννοούνταν μεταξύ τους που δεν μπορούσε να καταλάβει ποια ήταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.