ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ζάκυνθος: Καλύβα μετατράπηκε σε χαρτοπαικτική λέσχη – Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες στο εσωτερικό (φώτο)

Ζάκυνθος: Καλύβα μετατράπηκε σε χαρτοπαικτική λέσχη – Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες στο εσωτερικό (φώτο)

Έρευνα των αρχών σε καλύβα στην Ζάκυνθο που είχε μετατραπεί σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, απέδωσε καρπούς, καθώς είχε στην κατοχή του και εκρηκτικές ύλες άγνωστης προέλευσης.

Μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι η αγροτική καλύβα χρησιμοποιούνταν ως άντρο παράνομου τζόγου, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και έπιασαν στα πράσα εννέα άτομα που έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Θανάσης». Μάλιστα, εκτός από τις 12 τράπουλες που βρήκαν πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, κατάσχεσαν και 3.225 ευρώ!

Όμως, η επιχείρηση πήρε άλλη τροπή, όταν στο καλύβι βρέθηκαν τρία μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 105 μέτρων. Η προέλευσή τους ερευνάται, όπως και πού θα το χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης. Παράλληλα, σε όχημα τους ενός χαρτοπαίκτη βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής, που κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα φυσίγγια.

Οι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και μη τήρηση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού. Και οι εννέα «χρεώθηκαν» με διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ στους οκτώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση των περιορισμών μετακίνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόστιμο 3.000 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της καλύβας που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών και όπλων, όπως και ο κάτοχος της καραμπίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.