ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψευτογιατρός: Εμφάνιζε ως ασθενή τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Ψευτογιατρός: Εμφάνιζε ως ασθενή τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του «ψευτογιατρού» βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνιζε ως πελάτη και τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, αλλά και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Η έρευνα των αρχών για τη δράση του ψευτογιατρού ο οποίος είναι προφυλακισμένος συνεχίζεται και διαρκώς καταθέτουν νέοι μάρτυρες, πρώην ασθενείς του δόκτωρ Κοντού όπως παρουσιαζόταν.

Σύζυγος 46χρονου ασθενούς κατέθεσε ότι «ο γιατρός μας έλεγε ότι είχε βοηθήσει εκείνη την περίοδο τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον Ότο Ρεχάγκελ τον οποίο και συναντούσε μάλιστα σε πεντάστερο ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων».

Ένας άλλος ασθενής έδωσε 113.000 ευρώ στον ψευτογιατρό για μαντζούνια και σύμφωνα με τις καταγγελίες της συζύγου της τον εξέταζε σε αποθήκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή ενώ ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει όταν θα δικαστεί ποινή ακόμα και ισόβια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.