ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: «Τσάκωσαν» στο λιμάνι φορτηγό από Ιταλία με 14 κιλά κοκαΐνη!

Πάτρα: «Τσάκωσαν» στο λιμάνι φορτηγό από Ιταλία με 14 κιλά κοκαΐνη!

Με 14 κιλά κοκαΐνη και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ «τσάκωσαν» οι αστυνομικοί έναν οδηγό φορτηγού.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες για εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη χώρα μας.

Ο συγκεκριμένος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην εσωτερική «αγορά».

Αυτή τη φορά ερχόταν από Ιταλία, με το δρομολόγιο Ανκόνα – Πάτρα, έφτασε στο λιμάνι στις 23 Δεκεμβρίου και τελικός προορισμός ήταν η Λυκόβρυση.

Έχοντας προφανώς πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και και έκαναν έλεγχο στο φορτηγό, σε συνεργασία με στελέχη του Λιμενικού Σώματος Πατρών και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αποθηκευτικό χώρο του καθίσματος 13 συσκευασίες κοκαΐνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης εντός του χώρου της καμπίνας του φορτηγού βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αναλυτικά τα ευρήματα:

  • ποσότητα κοκαΐνης 14- κιλών και 45 γραμμαρίων
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων
  • 287.060 ευρώ
  • φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών (τράκτορας και επικαθήμενο)
  • κινητό
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.