ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγία Βαρβάρα: Έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι του ταμπουρωμένου Ρομά (βίντεο)

Αγία Βαρβάρα: Έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι του ταμπουρωμένου Ρομά (βίντεο)

Άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλλαν πριν από λίγη ώρα στο σπίτι Ρομά, στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος ταμπουρώθηκε σε αυτό λίγο μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Βουτένης όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να διασχίσει τον συγκεκριμένο δρόμο. Τότε σύμφωνα με καταγγελίες του οδηγού δέχθηκε πυροβολισμούς από καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε άλλο όχημα που βρισκόταν μπροστά.

Αμέσως μετά ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, ο οποίος είναι 40 ετών και «γνωστός» στην αστυνομία. Όσον αφορά τον τραυματία συνοδηγό του οχήματος, έχει οδηγηθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι ένας Ρομά και ένας αλλοδαπός. Πάνοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή. Μάλιστα λίγο πριν τις 15:30 έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΔΙ.ΑΣ. Ακόμη στην περιοχή βρέθηκε τόσο εισαγγελέας όσο και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.